WEKA AG , Medalla d'Or en RSC

WEKA AG s'ha tornat encara més sostenible des de l'any passat.

La companyia de Bäretswil, Zuric, que va rebre el premi més alt pel seu compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en 2018, va ser avaluada per primera vegada per l'empresa d'auditoria independent EcoVadis i va obtenir la segona millor qualificació.

WEKA AG ha millorat un cop més el seu rendiment de sostenibilitat en els últims dotze mesos i ara arriba al nivell d'or en l'auditoria de l'empresa auditora independent EcoVadis, amb 67 punts. WEKA AG està classificada en la categoria més alta per la seva Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

La RSC és el compromís de les empreses pels efectes que produeix en la societat i inclou aspectes socials, ecològics i econòmics. En 2018, WEKA AG va ser avaluada per primera vegada i va aconseguir la segona millor qualificació. Des de llavors, l'empresa ha pogut millorar encara més el seu acompliment en les àrees d'adquisicions sostenibles, pràctiques de treball justes i ètica. "Això és una confirmació de la idoneïtat del nostre sistema de gestió de la sostenibilitat, al qual donem gran importància", explica Marcel Fürst, Cap de Vendes i Màrqueting "perquè només un medi ambient saludable i alts estàndards ètics ens garanteixen com a empresa, però també a la societat un futur exitós ".

Estratègia de sostenibilitat a llarg termini de WEKA AG

El sistema d'anàlisi utilitzat per a la revisió comprèn 21 criteris de les quatre àrees de medi ambient, pràctiques laborals justes, ètica i adquisicions sostenibles. La sostenibilitat és un dels valors centrals de WEKA AG com a proveïdor globalment actiu en el camp del mesurament de nivell i la tecnologia de vàlvules, així com en la fabricació de components criogènics. WEKA AG s'esforça per assumir la seva responsabilitat en l'àrea de la sostenibilitat i afrontar els reptes que suposen el canvi climàtic, l'escassetat de recursos, els riscos per a la salut, el perill per als drets humans o la igualtat d'oportunitats. L'estratègia de sostenibilitat de WEKA AG està dissenyada a llarg termini i se centra en el medi ambient, així com en els empleats i les relacions amb els socis comercials.

Empresa d'auditoria independent sobre RSC

EcoVadis és una plataforma en línia que permet a les empreses mesurar el seu acompliment en sostenibilitat. Les auditories també proporcionen a les empreses un punt de referència per a la millora contínua. Es proporciona una qualificació de RSC basada en un qüestionari de sostenibilitat i documents de suport. Per a cadascuna de les quatre àrees de medi ambient, pràctiques laborals justes, ètica i adquisicions sostenibles, l'empresa avaluada rep una qualificació, així com una qualificació general entre 0 i 100, que pondera la importància específica de l'empresa de les àrees individuals. L'etiqueta de bronze s'atorga amb 37 punts, l'etiqueta de plata amb 46 punts i l'etiqueta d'or amb 62 punts.

La metodologia es basa en estàndards internacionals de sostenibilitat, com la iniciativa d'informes globals, el pacte mundial de les Nacions Unides i la directriu de sostenibilitat ISO 26000.